fbpx
Політика

ЛДПР пропонує закон, що зобов’язує губернаторів бути ближче до народу

Представник ЛДПР депутат Держдуми Ярослав Нілов повідомив, що за його ініціативою у фракції ЛДПР був розроблений законопроект, згідно з яким губернатори і голови великих міст будуть зобов’язані особисто вести щомісячний прийом громадян.

Відповідно до пропонованого документу, вищі посадові особи з числа керівників регіонів і муніципалітетів повинні не рідше двох днів на місяць і не менше 10 годин щомісячно, особисто зустрічатися з громадянами. В даний час в російському законодавстві немає такої норми, і прийом громадян ведеться уповноваженими особами.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

Ліберал-демократи пропонують встановити таку норму, щоб вищі регіональні чиновники були зобов’язані особисто зустрічатися з населенням. На думку представників партії ЛДПР, зв’язок чиновників і населення повинен бути більш тісним і не може обмежуватися тільки електронною формалізованою взаємодією. Чиновникам необхідно живе спілкування, інакше громадяни не будуть довіряти владі.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: