fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Депутати партії «УДАР» не можуть потрапити на засідання Київради

 Заступник голови партії «УДАР» у Київраді Андрій Странніков повідомив, що сьогодні, 19 серпня, вони виявили, що кабінет їх фракції в Київраді опечатаний. За його словами, будь-які спроби розібратися в цьому питанні нічого не дали.

«Можливо, після візиту активістів у п’ятницю керівництво міста боїться, що інші активісти можуть ховатися в нашому кабінеті», – припускає депутат.

Крім того, прес-служба партії «УДАР» повідомила, що їхні депутати не можуть потрапити і на засідання Київради. Також наголошується, що депутата фракції Валерія Карпунцова виштовхали з приміщення співробітники «Беркута».

Читайте також:  СБУ і Нацполіція знешкодили на Прикарпатті наркосиндикат, який торгував важкими психотропами

Депутат Київради від фракції «УДАР» Іван Крулько розповів, що в приміщення не пускають ні депутатів, ні їх помічників, ні журналістів, ні співробітників секретаріату.

«При цьому нам не говорять про причини, через які ми не можемо потрапити всередину», – зазначив він.

Втім одному депутату від «УДАРу» Олексію Давиденку все ж вдалося пробратися до сесійної зали до 9:00, хоча згодом його також виштовхнули співробітники «Беркута». За його словами, в той момент там перебувало близько 80 депутатів Київради і депутати від Партії регіонів.

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

Давиденко допускає, що нелегітимну сесію могли провести ще рано вранці.

«Вперше на моїй пам’яті депутатів-більшості зігнали в таку рань в будівлю мерії», – написав він у Facebook.

Читайте також: