fbpx
Політика

Галина Герега підвела підсумки 12-ї сесії Київради

 Секретар Київради Галина Герега, підбиваючи підсумки 12-ї сесії, повідомила, що завдяки зусиллям депутатів Київ нарешті отримав гроші на соціальний розвиток. За її словами, було виділено 50 мільйонів гривень на будівництво станції метро «Теремки», ще стільки ж на реконструкцію Поштової площі і по 30 мільйонів на будівництво пішохідної зони від Володимирської гірки до Києво-Печерської лаври та реконструкцію Дніпровського узвозу.

Читайте також:  Проросійський екс-президент Чехії, який товаришує із сепаратистами Закарпаття, "наїхав" на чинну владу республіки через Фіцо

Як зазначила Галина Герега, не забула столична влада і про вчителів та лікарів, яким виділили 20 мільйонів гривень на придбання інсуліну та препаратів для гемодіалізу. Вона підкреслила, що завдяки діям столичної влади прийом учнів до школи і дитячі садки 1 вересня проведено на гідному рівні.

Водночас Галина Герега додала, що найбільш важливим питанням, яке розглядалося на засіданні, було забезпечення підготовки столиці до зимового періоду. За словами секретаря Київради, буде виділено 21 мільйон гривень на придбання спеціальної техніки, яка буде займатися прибиранням снігу, на ремонт доріг по проспекту Григоренка та проспекту Перемоги та ремонт каналізаційних колекторів.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

За матеріалами: obozrevatel.com

Читайте також: