Більшість Київради хоче провести вибори в Києві в 2015 році – опозиція

 Глава фракції «БЮТ-Батьківщина» у Київраді Тетяна Меліхова повідомила про те, що сьогодні, 19 серпня, нелегітимна більшість Київради проголосували усіма 79 голосами за звернення до Верховної Ради щодо призначення виборів у Києві. При цьому вона зазначила, що депутати Київради просять провести вибори в 2015 році.

За словами Меліхової, провладна більшість Київради повністю підтримує прагнення влади затягнути проведення виборів у столиці.

«Вони підтримують замовне рішення Конституційного суду, який раніше ухвалив, що жителі Києва не зможуть обирати мера ще 2,5 роки», – підкреслила Тетяна Меліхова.

Related Post

Вона вважає, що жителі Києва повинні зрозуміти, що цим зверненням більшість Київради хоче обдурити не Верховну Раду, а самих городян, які раніше закликали столичних депутатів відстояти їх права та звернутися в парламент з вимогою терміново провести вибори.

Меліхова додала, що заява депутатів Київради носить піар-характер і насправді влада лише намагається «замилити очі» киянам, щоб продовжити повноваження Київради до 7,5 років замість 5 законних.

Leave a Comment