fbpx
Театр

Олег Меньшиков розповів про плани Театру імені М. Єрмолової на новий сезон

На сьогоднішньому зборі трупи Театру імені М. Єрмолової художній керівник колективу Олег Меньшиков повідомив, що при театрі буде відкрито клуб молодих режисерів. Майбутній 88-й сезон, за словами Меньшикова, стане "показовим і вирішальним для театру, буде зрозуміло, куди ми йдемо". Ставка буде зроблена на молодих режисерів, тому при театрі вирішено відкрити спеціальний клуб. Одними з перших, хто зможуть спробувати свої сили на сцені театру імені Єрмолової, стануть Філіп Григор’ян та Григорій Добригін.

Ще одне нововведення, яке чекає артистів у новому сезоні, – виступи на інших, нетеатральних майданчиках. Приміром, новий спектакль "Адам і Єва" планується грати на дизайн-заводі "Флакон".

Найближча прем’єра трупи Театру імені М. Єрмолової призначена на кінець жовтня – увазі глядачів буде запропонований поетичний вечір під робочою назвою "Російський Париж", заснований на поезії російської еміграції (ближче до прем’єрі назву вечора змінять). У подальшій перспективі – постановка "Гамлета", "Ревізора", "Тартюфа" і "Синього птаха".

Презентаційний ролик Театру імені М. Єрмолової (відео):

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: