fbpx
Футбол

Ліга чемпіонів. «Пасуш де Феррейра» – «Зеніт». Думки тренерів напередодні поєдинку

Відомий у Європі російський футбольний клуб проти мало відомої команди з Португалії – саме так можна назвати матч «Пасуш де Феррейра» – «Зеніт» на стадії плей-офф Ліги чемпіонів, який відбудеться в Португалії у вівторок, 20 серпня. Матч «Пасуш де Феррейра» – «Зеніт» розпочнеться о 21:45 за київським часом. В Україні пряма трансляція цього поєдинку запланована на телеканалі «2+2».

Напередодні матчу в Португалії італійський наставник пітерського «Зеніту» Лучано Спаллетті дипломатично заявив: «Давайте оцінювати шанси пройти далі як 50 на 50. Це Ліга чемпіонів». Всі чудово розуміють, що російський клуб – явний фаворит цього протистояння. Так само всі знають, що «Зеніт» іноді може «начудувати» в єврокубках, а тому від гри з «Пасуш де Феррейра» можна чекати чого завгодно.

Сьогодні стало відомо, що пітерському «Зеніту» у матчі Ліги чемпіонів не допоможе бразильський нападаючий Халк. Про це на прес-конференції сказав сам Лучано Спаллетті. Зате «Зеніт» включив в заявку на Лігу чемпіонів новачка команди – Ігоря Смольнікова і, цілком можливо, що в справі цього футболіста вболівальники зможуть побачити вже в поєдинку плей-офф Ліги чемпіонів.

Цікаву заяву напередодні матчу «Пасуш де Феррейра» – «Зеніт» зробив головний тренер португальського клубу Коштінья. «"Зеніт" – фаворит на 70%. Ми – маленький клуб, але у нас є якісні гравці, і ми можемо реалізувати наші 30%». За словами наставника «Пасуш де Феррейра», матч проти «Зеніту» буде «важливою грою проти клубу з великим бюджетом. Зарплати одного гравця «Зеніту» вистачило б нашому клубу на 2-3 роки. Але у нас буде не менше бажання перемогти, ніж у них».

«Ми не здамося «Зеніту» просто тому, що їх бюджет більший», – резюмує наставник «Пасуш де Феррейра» Коштінья.

За матеріалами: sports.ru, eurosport.ru

Читайте також: