fbpx
Політика

У Скотленд-Ярді володіють новою інформацією про загибель принцеси Діани

Британський телеканал "Скай ньюс" напередодні заявив, що за їх даними, співробітники лондонського Скотленд-Ярду отримали "нову інформацію", щодо обставин смерті принцеси Діани в автокатастрофі в Парижі в 1997 році.

На думку журналістів, може йтися про матеріали, що надійшли "від військових джерел, які припускають, що вона стала жертвою вбивства". У Скотленд-Ярді поки не стали розкривати будь-які деталі інформації, заявивши лише, що спецвідділ лондонської поліції вже почав перевірку "актуальності та достовірності" отриманих відомостей.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

Нагадаємо, за версією офіційного розслідування, яке проводилося французами відразу ж після автокатастрофи, шофер, що перебував за кермом "Мерседеса" з Діаною, був п’яний і не зміг впоратися з керуванням. У той же час, висувалися й інші версії, і за однією з них, в трагедії винен водій автомобіля "Фіат". Проте поліції так і не вдалося встановити, де переховується цей транспортний засіб.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

Принцеса Діана була першою дружиною наслідного принца Чарльза, сина королеви Єлизавети II. Вона мала неймовірну популярність не тільки в Британії, де її називали "народною принцесою", але і у всьому світі. У 2008 році британський суд присяжних виніс вердикт, згідно з яким принцеса Діана вважається жертвою "ненавмисного вбивства", здійсненого в результаті недбалого керування автомобілем.

За матеріалами: rus.ruvr.ru

Читайте також: