fbpx
Без категорії

Путін і Медведєв відвідали міжнародний турнір з бойового самбо

Президент Росії Володимир Путін і прем’єр Дмитро Медведєв відвідали міжнародний турнір з професійного бойового самбо в Сочі. Володимир Путін не вперше відвідує турнір "Платформа S-70", цього разу він запросив із собою і президента Казахстану Нурсултана Назарбаєва.

Окрім перших осіб держави поспостерігати за боями приїхав також повпред російського президента в Південному федеральному окрузі Володимир Устинов. В одному ряду з Путіним і Медведєвим знаходилися і керівник центру "Самбо-70" Ренат Лайшев, багаторазовий чемпіон світу з ММА Федір Емельяненко і президент Всеросійської асоціації самбо Володимир Шестаков. Переглянути міжнародний турнір з бойового самбо приїхали також члени хокейного клубу "Динамо", з якими Путін зустрічався в суботу, вручаючи їм нагороди.

Нинішній турнір "Платформа S-70" – четвертий захід Центру освіти "Самбо-70" і League S-70. Цього року організатори змінили формат і спрямованість турніру, зробивши упор на споконвічно російський і національний вид спорту – самбо.

Крім збірної Росії, перед сочинськими глядачами виступили спортсмени з України, Болгарії, Казахстану, Південної Африки та інших зарубіжних держав. Відбулися дві зустрічі – товариська і матчева, в якій зіграли збірна світу зі збірною Росії.

Перемогу в командній грі здобула Росія з рахунком 4:1. У товариській зустрічі у двох поєдинках перемогли спортсмени з Казахстану, а в двох інших – спортсмени з Росії. У п’ятій грі переміг український спортсмен.

Путін і Медведєв відвідали міжнародний турнір з бойового самбо (відео):

За матеріалами: vesti.ru. Відео: rutv.ru.

 

Читайте також: