fbpx
Політика

Азаров і Медведєв упевнені – торговельні війни між Україною і Росією неможливі

У неділю, 18 серпня, прем’єр-міністр України Микола Азаров і глава уряду Російської Федерації Дмитро Медведєв у телефонній розмові обговорили торговельно-економічні відносини між країнами і ситуацію, яка склалася в останній тиждень при митному оформленні окремих видів вантажів, що поставляються з України до Росії. Політики переконані – торговельні війни між Україною і Росією неможливі.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

При цьому Микола Азаров зазначив, що завдяки роботі уповноважених робочих груп за останні два дні вдалося досягти суттєвого прогресу в питанні поставок української продукції до Росії. Більше того, політики впевнені, що найближчим часом питання вдасться повністю вирішити в інтересах взаємовигідного двостороннього співробітництва. Сторони і далі мають намір продовжувати виконувати програму інвестиційного співробітництва, і пріоритет у ній надавати високотехнологічним галузям промисловості.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

За матеріалами: kmu.gov.ua

Читайте також: