fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Корабельна аварія на Іртиші. Слідчі допитали членів екіпажів теплохода і баржі

  Слідчі допитали членів екіпажів теплохода і баржі, що зіштовхнулися напередодні на Іртиші, а також пасажирів і свідків, повідомили в Слідчому комітеті РФ.

"До справжнього моменту вже допитані члени екіпажів обох суден, 24 пасажири теплохода "Полісся-8", а також 4 свідки серед членів екіпажів інших суден", – вказується в повідомленні, розміщеному в неділю на сайті СК РФ.

"В ході проведених виїмок вилучено документи на судно "Полісся-8" з Російського річкового регістра, журнал огляду судноводіїв ВАТ "Омський річковий порт", диспетчерські і касові документи", – наголошується в матеріалі.

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

Як повідомили в СК, "з метою встановлення стану алкогольного і наркотичного сп’яніння призначені і проведені хімічні дослідження щодо 4 членів екіпажу теплохода "Полісся-8" і 2 членів екіпажу штовхача баржі".

"Згідно з протоколом медичного огляду у капітана теплохода виявлено алкоголь. У решти 5 членів екіпажів суден ознак алкогольного сп’яніння не встановлено. Капітан теплохода вже затриманий в порядку ст. 91 КПК РФ, вирішується питання про пред’явлення йому обвинувачення і направлення до суду клопотання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді взяття під варту ", – вказується в повідомленні відомства.

Читайте також:  СБУ і Нацполіція знешкодили на Прикарпатті наркосиндикат, який торгував важкими психотропами

Джерело: Інтерфакс-Україна

Читайте також: