fbpx
Футбол

На їх місці повинні бути ми. ПАОКу виділили 2 200 квитків на матч плей-офф Ліги чемпіонів у Гельзенкірхені

Сьогоднішній день так і не приніс українським футбольним уболівальникам радісних новин ні з УЄФА, ні з Спортивного арбітражного суду Лозанни. Останньою інформацією щодо «справи Металіста» була наступна: Верховний суд Швейцарії повторно призупинив рішення CAS. Було вирішено повністю переглянути справу про договірний характер матчу «Металіст» – «Карпати».

Сьогодні ввечері в ЗМІ з’явилися повідомлення про те, що ПАОК нібито прийшов до домовленостей з німецьким «Шальке» та УЄФА про надання грецькому клубу 2 200 квитків усіх категорій на матч раунду плей-офф Ліги чемпіонів, який має відбутися 21 серпня на «Veltins Arena» в Гельзенкірхені. Нескладно здогадатися, що греки явно не збираються приїжджати до Німеччини і підтримувати там харківський «Металіст».

Що це може означати? Тільки одне: «Шальке» гратиме з ПАОКом.

«Металіст» не «Фенербахче». Турецькому клубу дозволили грати в Лізі чемпіонів після проведення договірних матчів, а українському клубу ні. А от цікаво, що буде потім, якщо все-таки «Металісту» вдасться довести свою правоту? Що на це скажуть в УЄФА і CAS?

На закінчення зазначимо, що в даний момент харківський «Металіст» в Ужгороді грає матч 6-го туру УПЛ проти «Говерли». Після першого тайму підопічні Мирона Маркевича виграють з рахунком 1:0. А на сам поєдинок футболісти харківського «Металіста» виходили у футболках з написами FAIR PLAY. Можливо, натякали УЄФА на правила чесної гри?

Читайте також: