fbpx
Політика

Меркель проти списання частини державної заборгованості Греції

Канцлер Німеччини Ангела Меркель знову висловилася проти того, щоб Греції була списана частина її державної заборгованості. "Я весь час дивуюся, з якою безтурботністю про це говорять", – сказала канцлер і додала, що списання частини державної заборгованості Греції "могло б викликати невпевненість в багатьох частинах Європи".

Раніше в ЄС було досягнуто відносну одностайність з приводу того, що оцінка фінансової ситуації в Греції буде в черговий раз дана в кінці 2014 року або на початку 2015 року, нагадала Меркель і закликала свої колег по Євросоюзу дотримуватися даного плану, замість того, щоб «спекулювати на відповідну тему».

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

"Я в будь-якому разі не беру участі у цій дискусії", – додала канцлер Німеччини.

Меркель також підкреслила, що криза євро все ще не подолана і на її переконання, впоравшись з фінансовими труднощами, зрештою Євросоюз стане набагато сильнішим, ніж був перед кризою.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: