fbpx
Футбол

Лондонський «Арсенал»: Замість Луїса Суареса Уейн Руні?

 У британській пресі з’явилися повідомлення про те, що лондонський «Арсенал», що не відрізняється активністю на трансферному ринку в літнє міжсезоння, зневірившись купити у «Ліверпуля» нападника Луїса Суареса, переключив свою увагу на форварда «Манчестер Юнайтед» і збірної Англії Уейна Руні. Нагадаємо, що у Луїса Суареса нещодавно виник конфлікт у «Ліверпулі», внаслідок чого футболіст був відлучений від роботи з основним складом команди. В цей же час в «Ліверпуль» надійшла пропозиція від лондонського «Арсеналу» про купівлю нападаючого. Але, як відомо, «Ліверпуль» відмовив «Арсеналу», незважаючи на запропоновані 40 мільйонів фунтів.

 Згодом конфлікт Суареса в «Ліверпулі» згас, а ще вчора Sky Sports повідомив про те, що уругвайський футболіст вибачився перед своїм клубом, а головний тренер «Ліверпуля» Брендан Роджерс залучив Суареса до тренувального процесу з основним складом Червоних.

 Але, «Арсенал» все ж шукає посилення свого складу і, як повідомляє видання The Mirror, новою метою Канонірів нібито став нападник «Манчестер Юнайтед» Уейн Руні, який не проти змінити команду. Повідомляється, що виконавчий директор «Арсеналу» Іван Газідіс навіть контактував з клубом з Манчестера на предмет трансферу Уейна Руні.

 Нагадаємо, що нещодавно з Уейном Руні стався цікавий випадок. Головний тренер «Манчестер Юнайтед» Девід Мойес повідомив, що Уейн Руні не гратиме у матчі проти «Вігана» унаслідок проблем зі здоров’ям. У той же час, головний тренер збірної Англії Рой Ходжсон викликав Уейна Руні на товариський матч зі збірною Шотландії. Дивним виглядає виклик під прапори національної команди футболіста, що має проблеми зі здоров’ям, чи не так? Після цього в ЗМІ відразу ж поповзли чутки про розбіжності між Руні і Мойесом.

 Також відзначимо, що персоною Уейна Руні цікавиться не тільки «Арсенал», а й інший лондонський клуб – очолюваний Жозе Моурінью «Челсі».

 За матеріалами: isport.ua

Читайте також: