fbpx
Театр

Cirque du Soleil запрошує запустити повітряних зміїв у Москві

 30 серпня в Москві, на території спортивного комплексу "Лужники" буде зведений великий купол шоу Kooza – найекстремальнішої циркової вистави в світі з шалено складною і небезпечною акробатикою. Cirque du Soleil проведе в цей день флешмоб по запуску повітряних зміїв.

Прем’єрна вистава цирку в столиці Росії відбудеться 7 вересня. Глядачам буде представлена ​​історія клоуна Простака, що намагається знайти своє місце в цьому світі. Головна мрія Простака – запустити повітряного змія, але він ніяк не може впоратися з цим завданням. Втілити мрію в життя клоуну допомагають різні химерні і абсурдні персонажі, що буквально перевертають все з ніг на голову і порушують усі правила поведінки.

Артисти Cirque du Soleil запрошують всіх бажаючих подивитися на те, як за лічені хвилини 60 осіб піднімуть великий купол, і взяти участь у запуску повітряних зміїв. Всіх глядачів організатори флешмобу просять одягнутися в смугастий одяг – саме такий костюм носить Простак. Володар найкрасивішого повітряного змія отримає два квитки на шоу Kooza.

Шоу Kooza від Cirque du Soleil з 7 вересня в Москві! (відео):

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: