fbpx
Політика

У центрі Каїра почалася стрілянина

Як повідомляють кореспонденти різних інформагентств, відразу ж після п’ятничної молитви в центрі єгипетської столиці почалася стрілянина, вже є поранені. Також поновилися маніфестації та акції протесту прихильників поваленого президента Мухаммеда Мурсі і в інших великих містах по всій країні.

Тисячі протестувальників з різних напрямів намагаються проникнути в центр Каїра, на багатьох площах виставлені заслони з бронемашин і військових. Ісламісти намагаються захопити площу Рамзес, де знаходиться мечеть.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

Повідомляється, що тільки за сьогоднішній день в Каїрі вбили 4 людини, поки невідомо, кого саме – співробітників правопорядку або прихильників «Братів-мусульман». Повідомляється також, що на півночі країни, зокрема, в Александрії, вже йдуть запеклі зіткнення.

У п’ятницю було здійснено напад на один з каїрських поліцейських ділянок, в результаті чого 1 співробітник поліції загинув. Поліція разом з військовими блокують всі підходи до урядових будівель. Єгипетське державне телебачення передало в п’ятницю, що влада пообіцяла "жорстко припиняти будь-які спроби порушити закон".

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

У центрі Каїра почалася стрілянина (відео):

За матеріалами: vesti.ru. Відео: rutv.ru.

Читайте також: