fbpx
Футбол

УПЛ 6-й тур. 16 серпня матчем «Чорноморець» – «Арсенал» (Київ) стартує черговий тур Прем’єр-ліги

Сьогодні, у п’ятницю 16 серпня, в Одесі матчем «Чорноморець» – «Арсенал» стартує 6-й тур УПЛ, який завершиться в понеділок. Матч «Чорноморець» – «Арсенал» розпочнеться о 20:00, а його пряма трансляція запланована на телеканалі «Футбол». Напередодні цього поєдинку в ЗМІ з’явилася інформація про те, що 5 футболістів столичної команди не візьмуть участі в матчі проти «Чорноморця» унаслідок вірусної інфекції.

Продовжиться 6-й тур УПЛ в суботу, 17 серпня. У цей день зіграють:

«Іллічівець» – «Металург» (Донецьк) (початок о 16:30, трансляція на телеканалі «Футбол»)

«Севастополь» – «Дніпро» (початок о 19:00, трансляція на телеканалі «Футбол»)

«Говерла» – «Металіст» (початок о 21:30, трансляція на телеканалі «Футбол»).

У неділю, 18 серпня, відбудуться ще 3 поєдинки:

«Зоря» – «Ворскла» (початок о 16:30, трансляція на телеканалі «Футбол»)

«Шахтар» – «Металург» (Запоріжжя) (початок о 19:00, трансляція на телеканалі «Футбол»)

«Динамо» (Київ) – «Таврія» (початок о 19:30, трансляція на телеканалі «2+2»).

Матч «Волинь» – «Карпати» відбудеться у понеділок, 19 серпня. Поєдинок у Луцьку розпочнеться о 19:00, а покаже цей матч телеканал «2+2».

У 6-му турі УПЛ складно виділити центральний матч. Як завжди цікаво буде побачити гру команд з топ-4 української футбольної першості. Крім того, інтерес викликає матч у Луганську, оскільки «Зоря» і «Ворскла» займають зараз у турнірній таблиці УПЛ четверте і п’яте місця, а луганчани, втім, як і «Шахтар» з «Металістом» у поточному сезоні УПЛ не програли жодної гри. Перемога однієї з команд закріпить її в лідируючій групі українського чемпіонату.

Окремо можна виділити поєдинок у Києві, де «Динамо» прийме сімферопольську «Таврію», що не набрала жодного очка в сезоні-2013/2014. «Динамо» вже втратило багато очок у поточній футбольній першості, а їх втрату в матчі з аутсайдером вже точно не зрозуміє ніхто.

Читайте також: