fbpx
Шоу-бізнес

Стефані Майєр розповіла про продовження саги «Сутінки»

  Шанувальники знаменитої саги про кохання вампіра засмучені заявою письменниці Стефані Майєр. Автор офіційно заявила про те, що продовження саги «Сутінки» не буде. Письменниця більше не бажає писати про вампірів.

Таке несподіване рішення Стефані Майєр пояснила тим, що з кожним роком вона все далі відходить від «Сутінків» і теми вампірів в загальному. Вся справа в тому, що розповіді про любов вампірів і людей більше не приносять письменниці радості та натхнення, як це було раніше.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

Однак шанувальники Стефані можуть сильно не засмучуватися, адже письменниця пообіцяла, що незабаром читачі зможуть насолодитися її новою роботою. Стефані Майєр розповіла, що це буде пригодницький роман.

Крім цього, Стефані Майєр зазначила, що планує зайнятися продюсуванням картин.

Щодо теми вампірів, то, незважаючи на той факт, що Стефані зробила офіційну заяву, шанувальники Едварда і Белли все ж плекають надію на те, що історія кохання їх улюблених героїв знайде довгоочікуване продовження.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

Нагадуємо, що Стефані Майєр – сучасна американська письменниця, яка отримала свою популярність завдяки серії романів "Сутінки".

За матеріалами: telegraf.com.ua

Читайте також: