Російські туристи почали масово відмовлятися від поїздок до Єгипту

Як повідомила в п’ятницю директор з роботи з туроператорами мережі «Гарячі тури», що об’єднує понад 650 агентств РФ, Валерія Романенкова, російські туристи в масовому порядку почали відмовлятися від турів до Єгипту, куплених раніше. Очевидно, що це прямим чином пов’язано із зіткненнями прихильників поваленого президента Мухаммеда Мурсі з силами правопорядку.

«Люди не хочуть летіти. Ще вчора в наших агентствах говорили, що є заявки на вильоти в суботу і неділю, і туристи готові були летіти. Сьогодні туристи в масовому порядку вибирають інші напрямки», – сказала Романенкова.

За її словами, туроператори йдуть назустріч побажанням туристів і пропонують перебронювати тури без штрафів на будь-які інші напрямки.

Related Post

Романенкова також зазначила, що зараз путівки до Єгипту стали найдешевшими і, як не дивно, знаходяться бажаючі їхати туди навіть зараз.

Нагадаємо, раніше Ростуризм розіслав російським туроператорам листи, в яких рекомендував більше не продавати тури на єгипетські курорти і повернути гроші за вже продані путівки.

За матеріалами: РИА Новости

Leave a Comment