fbpx
Новини світу

Між Microsoft і Google назріває конфлікт

 Віце-президент компанії Microsoft Девід Ховард розкритикував «корпорацію добра» Google у своєму блозі і звинуватив її в саботажі мобільної операційної системи Windows Phone. У своєму повідомленні Ховард розповів про нелегку долю програми YouTube на Windows Phone 8.

За його словами, вони були змушені самостійно зайнятися розробкою даного додатка, оскільки Google відмовилася працювати над ним, однак після того, як додаток був готовий і з’явився в магазині, Google заблокувала його, звинувативши Microsoft в тому, що додаток було створено без дозволу і блокував рекламу у відеороликах.

Читайте також:  Папа Римський заявив, що Україні час "викинути білий прапор" і почати переговори з росією

Ховард повідомив, що вони все ж не зупинилися і виправили додаток, однак Google знову наклала на нього заборону, пославшись на порушення умов надання послуг.

Віце-президент Microsoft вважає, що їх конкурент навмисно намагається зіпсувати користувальницький досвід власників Windows Phone. За словами Ховарда, Google попросила їх зробити додаток на HTML 5, але як стверджує віце-президент Microsoft, це технічно складне завдання, на яку потрібно багато часу. При цьому він звернув увагу на те, що додатки YouTube для інших платформ не використовують цей код. Він упевнений, що Google спеціально встановлює для них перешкоди, які вони не здатні подолати.

Читайте також:  Папа Римський заявив, що Україні час "викинути білий прапор" і почати переговори з росією

«І вони це знають», – заявив Девід Ховард.

Читайте також: