fbpx
Кінотеатри

Зіграти в “Тупому і ще тупішому 2” зможе переможець конкурсу відеороликів

У кожного бажаючого з’явилася можливість знятися в епізодичній ролі фільму «Тупий і ще тупіший 2». Автори проекту Пітер і Боббі Фарреллі оголосили у Facebook конкурс, переможець якого зможе взяти участь у зйомках картини.

Для того, щоб отримати право попрацювати з Фареллі, учасники конкурсу повинні зняти короткі (не більше 6 секунд) ролики за сюжетом першої частини комедії «Тупий і ще тупіший» і розмістити їх на сервісі Vine. Прийом конкурсних робіт триватиме до 15 вересня, після цього режисери особисто оберуть переможця.

Оригінальна версія картини «Тупий і ще тупіший» вийшла на широкі екрани в 1994 році і здобула небувалу популярність серед шанувальників комедійного жанру. Головних героїв у стрічці зіграли Джефф Деніелс і Джим Керрі. При бюджеті в 17 мільйонів доларів фільм «Тупий і ще тупіший» заробив у прокаті понад 247 мільйонів доларів, поставивши своєрідний рекорд. 10 років тому вийшов пріквел «Тупий і ще тупіший тупого: Коли Гаррі зустрів Ллойда», щоправда, без участі Фареллі, Деніелса і Керрі. Ця картина якщо і не виявилася провальною, то до успіху першої частини явно не дотягла – їй вдалося зібрати лише 39 мільйонів доларів.

"Тупий і ще тупіший 2" (відео):

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: