fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Біля посольства РФ у Києві спалили російські продукти

Активісти українського комітету «Наступ» організували акцію протесту в Києві біля будівлі російського посольства. Присутні висловили своє невдоволення блокуванням Росією імпорту українських товарів і виступили із закликом до керівництва країни вжити такі ж заходи щодо російської продукції – заборонити її ввезення на територію України.

Учасники акції принесли з собою плакати з написами «Руки геть від України!» і «Ні економічному терору!». У ході заходу члени комітету «Наступ» демонстративно спалили деякі продукти російського виробництва, куплені в українській столиці, зокрема упаковку чаю і плитку «Російського шоколаду».

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

Раніше подібні протестні заходи провели активісти радикальної партії «Братство». Вони направили свій гнів проти Сбербанку Росії в Києві, закидавши будівлю тортами, на яких було написано «Братство», «Бандера» і «Смерть москалям!».

Нагадаємо, наприкінці минулого місяця Росспоживнагляд заборонив ввезення до Росії кондитерських виробів Roshen, заявивши, що в продукції цієї компанії виявлені небезпечні речовини.

Читайте також:  СБУ і Нацполіція знешкодили на Прикарпатті наркосиндикат, який торгував важкими психотропами

 

У Києві Сбербанк Росії закидали тортами (відео):

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: