fbpx
Шоу-бізнес

Анджеліна Джолі і Бред Пітт зробили синові дорогий подарунок

  Бред Пітт і Анджеліна Джолі просто обожнюють своїх шістьох дітей і, звичайно ж, витрачають багато грошей на своїх чад. Так, минулого тижня, зіркові батьки витратили на хобі старшого сина Меддокса кругленьку суму.

Хлопчик всерйоз захоплюється музикою і йому дуже хочеться стати гітаристом. Меддокс навіть вже взяв кілька приватних уроків. Тому Анджеліна Джолі і Бред Пітт вирішили подарувати своєму синові гітару Fender Stratocaster, вартість якої становить 6 тисяч доларів. Знамениті батьки переконані, що струнний інструмент є ідеальним подарунком для їхньої дитини.

Варто зазначити, що Бред Пітт дуже пишається своїм сином Меддоксом. Сам актор завжди мріяв стати рок-зіркою, ну а тепер його мрія може втілитися в реальність через сина.

До слова, інші діти зіркової пари також час від часу проявляють свої творчі здібності, і це не дивно, адже у них неймовірно творчі батьки. Так, наприклад, 4-річна Вів’єн отримала повноцінну роль в екранізації диснеївської версії казки про Сплячу красуню. Крім цього, майже всі діти зіркової сім’ї з’явилися на знімальному майданчику фантастичної стрічки «Малефісент», де Анджеліна Джолі грає злодійку.

За матеріалами: dni.ru

Читайте також: