Фігуранта «врадіївської справи» Поліщука залишили під вартою

 Ще один фігурант «врадіївської справи» міліціонер Дмитро Поліщук, підозрюваний у побитті та зґвалтуванні Ірини Крашкової, був залишений під вартою до 27 вересня. Відповідне рішення ухвалив суддя Центрального районного суду Миколаєва Сергій Чернієнко.

Нагадаємо, що раніше під вартою залишили і колегу Поліщука – Євгенія Дрижака.

У ході судового засідання, під час якого Поліщуку продовжили термін перебування під вартою, були озвучені деякі нові деталі «врадіївської справи». Зокрема, було сказано про те, що Поліщук у свій час видав іншому фігуранту справи – Сергію Рябиненку, дозвіл на придбання і зберігання вогнепальної зброї. За це Поліщук отримав 650 гривень.

Related Post

При цьому наголошується, що Рябиненко став далеко не першою людиною, якій аналогічним чином допоміг Поліщук.

Крім того, з’явилися подробиці побиття і зґвалтування Крашкової. Повідомляється, що після того, як вони зупинилися біля лісосмуги, де була побита й зґвалтована Крашкова, один з міліціонерів витягнув з автомобіля Рябиненка автомобільний насос та з метою добити жертву остаточно, завдав їй як мінімум 6 ударів. Потім Дрижак забрав особисті речі потерпілої, що оцінюються в 4 800 гривень, і розділив їх зі своїми співучасниками.

За матеріалами: novosti-n.mk.ua

Leave a Comment