fbpx
Право

Росспоживнагляд зобов’язав повернути гроші за путівки тим людям, що відмовилися їхати до Єгипту

За словами представників Росспоживнагляду, якщо росіяни, стурбовані внутрішньополітичною ситуацією в Єгипті, відмовляються їхати на відпочинок в цю країну, турфірми повинні повернути їм гроші за путівки.

«Туристи, у яких виникли проблеми з поверненням коштів, вже внесених в рахунок оплати за договором організації виїзду до Арабської Республіки Єгипет, можуть звертатися за додатковими роз’ясненнями по телефону "гарячої лінії" Росспоживнагляду 7800100 00 04», – йдеться в повідомленні відомства, опублікованому сьогодні, 15 серпня.

Читайте також:  За матеріалами СБУ в Україні заборонено діяльність ще однієї проросійської політичної партії

Нагадаємо, відучора в Єгипті введено надзвичайний стан.

Росспоживнагляд нагадує, що російські туристи мають право на отримання екстреної допомоги, зокрема і евакуацію. Якщо туроператори неналежним чином виконують свої обов’язки, росіяни можуть звернутися в об’єднання туроператорів "ТУРПОМОЩЬ", номер телефону якого, так само як і адресу електронної пошти повинні надавати мандрівникам під час укладення договору з турфірмою. При ухиленні туроператора від виконання своїх обов’язків права туриста будуть забезпечуватися в судовому порядку.

Читайте також:  За матеріалами СБУ в Україні заборонено діяльність ще однієї проросійської політичної партії

За матеріалами: ИТАР-ТАСС

Читайте також: