fbpx
Шоу-бізнес

Кім Кардашьян має намір залишатися в тіні, поки не поверне собі колишні форми

  Вже завтра Кім Кардашьян з усією своєю родиною відзначатиме два з половиною місяці з дня народження малятка Норт. За весь цей час молода мама Кім Кардашьян жодного разу не з’являлася на публіці, незважаючи на те, що новин від неї було сила-силенна.

Що ж до причини, через яку Кім не з’являється на людях, то це – зайва вага, яку теледіва старанно намагається скинути після пологів. Ходять навіть чутки, що Кардашьян в принципі не збирається показуватися в суспільстві доти, доки не поверне собі звичний вагу.

Одне з джерел Кім сказало: «Її мета – мінус 30 фунтів (приблизно 13,6 кілограмів) за 30 днів уже досягнута. Але вона як і раніше дуже соромиться сьогоднішнього стану своєї фігури».

На підтвердження всього вищесказаного – факт, що Кім навіть не з’явилася на сімейному святі – 16-річчі своєї сестри Кайлі Дженнер. Кім тоді сказала, що не зуміла знайти няню для дочки, тому їй просто ні з ким залишити дитину, проте є й інша версія: «Кім каже, що у свій перший вихід у світ після народження дочки хоче виглядати бездоганно. Її мета – схуднути до 115 фунтів (приблизно 52 кілограми), а після народження дитини стегна залишають бажати кращого. Втім, як ми сказали, Кім вже на шляху до перемоги: вона різко скинула 30 фунтів, попереду – найважче. Вага зараз стабілізувалася і вже не зникає так швидко».

На щастя, коханий Кім Каньє Уест у всьому цілком і повністю підтримує свою кохану, дозволяючи їй самостійно визначити для себе спосіб повернення до публічного життя.

За матеріалами: RadarOnline

Читайте також: