fbpx
Політика

Опозиції не дадуть блокувати сесію Київради 19 серпня – Володимир Філіппов

  Опозиції не дадуть блокувати сесію Київради, яка повинна пройти 19 серпня, вважає депутат столичної міськради (фракція Партії регіонів) Володимир Філіппов.

"Минулого разу ми їм (представникам опозиційних фракцій у Верховній Раді – ІФ) дозволили блокувати сесію. Але на сьогодні є рішення суду про законність проведення сесії, так що у них аргументів не залишилося. Так що цього разу ми їм просто не дозволимо зірвати сесію. Якщо вони народні депутати, це не означає те, що вони можуть прийти і бити, штовхати, лаяти простих громадян, якими є депутати Київради", – зазначив В. Філіппов журналістам.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

Народні депутати, на його думку, намагаються перетворити Київраду на арену політичних подій. «Я думаю, до осені, коли Верховна Рада відновить роботу, інтерес до Київради у них зменшиться", – водночас вважає В. Філіппов.

Як повідомлялося, 9 серпня Окружний адміністративний суд визнав наявність повноважень у нинішньої Київради здійснювати свою діяльність аж до вступу в повноваження депутатів наступного скликання, обраних на чергових виборах у 2015 році. 

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

Як відомо, 19 серпня має відбутися сесія Київради. Попереднє засідання Київради, яке проходило 11 липня, було зірвано депутатами Верховної Ради від опозиційних фракцій.

Джерело: Інтерфакс-Україна

Читайте також: