Всі поїзди в напрямку Російської Федерації вирушають згідно з графіком – «Укрзалізниця»

 Державна адміністрація залізничного транспорту України ("Укрзалізниця") відправляє всі поїзди в напрямку Російської Федерації згідно з графіком, і яких-небудь проблем на території України поки що немає.

Як повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" в "Укрзалізниці", затримки відбуваються на території Росії (станція Брянськ) у зв’язку з посиленими перевірками. Однак ефективна організація руху складів, перешкоджання утворенню заторів у зв’язку з збільшенням часу митного огляду та виходу з графіка руху – поза зоною компетенції "Укрзалізниці".

Як повідомлялося, Федерація роботодавців України (ФРУ) заявила, що Митна служба РФ з 14 серпня включила до переліку "ризикових" всіх без винятку українських імпортерів, що, за оцінками ФРУ, означає повну зупинку українського експорту на невизначений час.

Related Post

За підрахунками об’єднання, експорт українських товарів до РФ у другому півріччі 2013 року  прогнозувався на рівні $ 8,5 млрд. ФРУ вважає, що втрати України від дій російської сторони можуть досягти у другому півріччі $ 2-2,5 млрд.

Пізніше ряд великих українських товаровиробників також заявили про складнощі з проходженням кордону РФ їх ​​продукції.

Джерело: Інтерфакс-Україна

Leave a Comment