fbpx
Футбол

Україна-Ізраїль. 14 серпня підопічні Фоменка в Києві зіграють товариський матч

Сьогодні збірна України зіграє у Києві на НСК «Олімпійський» товариський матч зі збірною Ізраїлю. Цей поєдинок важливий для підопічних Михайла Фоменка, оскільки попереду у жовто-синьої дружини відповідальні матчі в рамках відбору на ЧС-2014, зокрема і зі збірною Англії. Ситуація у відбірковій групі для української збірної така, що необхідно вигравати в кожному матчі – вже дуже багато було втрачено в іграх проти Молдови в Кишиневі і з Чорногорією вдома.

У команди Михайла Фоменка є цілий ряд серйозних проблем зі складом. Травмований Денис Гармаш та Андрій Ярмоленко, які в збірній вважаються гравцями основи. Список травмованих поповнили після п’ятого туру УПЛ Євген Селін і Євген Хачеріді. Тренерський штаб намагається вирішувати виникаючі проблеми, викликаючи до збірної нових виконавців. І, якщо Олександр Ковпак і Денис Дедечко вже раніше по одному разу запрошувалися до збірної, то півзахисник луганської «Зорі» Дмитро Хомченовський отримав виклик у національну команду вперше. І хто знає, можливо ці футболісти зможуть замінити травмованих лідерів.

Для збірної Ізраїлю матч проти України також важливий у плані підготовки до матчів відбору на ЧС-2014. Ця команда бореться за путівку до Бразилії зі збірними Росії та Португалії, і для того, щоб шанси на потрапляння у фінальну частину світової першості у ізраїльтян залишилися, цій команді необхідно буде 10 вересня обігравати Росію. Інший результат практично перекреслить всі надії збірної Ізраїлю на поїздку до Бразилії.

Цікаво, що раніше збірні України та Ізраїлю грали один з одним 5 разів, а виграти жовто-синім вдалося лише одного разу.

Нагадаємо, що матч Україна-Ізраїль розпочнеться сьогодні о 21:00 за київським часом. Пряма трансляція товариського матчу збірних України та Ізраїлю запланована на телеканалі «Інтер».

Читайте також: