fbpx
Політика

Путін і Алієв прогулялися по Баку і побували на ракетному кораблі “Дагестан”

Після проведених інтенсивних переговорів, президенти Володимир Путін та Ільхам Алієв побували на борту російського ракетного корабля "Дагестан" Каспійської флотилії, який в даний час знаходиться в Баку.

Прибувши в порт, президенти заслухали рапорт командувача Каспійської флотилії РФ і командувача силами ВМФ Азербайджану, після чого піднялися на борт корабля "Дагестан". Командир корабля розповів лідерам про тактико-технічні характеристики і озброєння корабля цього типу.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

Потім Путін і Алієв піднялися на борт пришвартованого поруч азербайджанського військового корабля та оглянули його. Моряки на згадку про відвідини подарували президентам безкозирки і тільняшки.

А потім Алієв запросив Володимира Путіна прогулятися по Баку і з оглядового майданчика подивитися на азербайджанську столицю. Президенти також прогулялися по Старому Баку, поспілкувалися з місцевими жителями, відвідали кафе, в якому їх пригощали традиційними азербайджанськими коржиками.

Читайте також:  «Брюссель грається з вогнем, він спокушає Бога», - прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан

Путін і Алієв прогулялися по Баку і побували на ракетному кораблі "Дагестан" (відео):

За матеріалами: vesti.ru. Відео: rutv.ru.

Читайте також: