fbpx
Політика

Поліцейські знайшли в «нехорошій» квартирі незаконні агітматеріали на підтримку Навального

Співробітники московської поліції провели обшук квартири на Чистопрудному бульварі, 10, в якій, за відомостями, наданими помічниками зі штабу одного з кандидатів у мери Москви від партії «Справедлива Росія», знаходилася незаконна передвиборча агітація.

Як повідомили в прес-службі столичного Главку МВС, особи, що знаходилися в даній квартирі доставлені у відділення поліції для з’ясування всіх обставин справи.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

У зв’язку з тим, що з вікон даної квартири пішов дим і мешканці під’їзду стали турбуватися, у присутності понятих та адвокатів відкрили вхідні двері квартири, щоб встановити причину задимлення і у випадку необхідності надати допомогу постраждалим. У квартиру також увійшла оперативно-слідча група.

Після того, як поліція вилучила агітаційні матеріали, що знаходилися в квартирі, до журналістів вийшов представник штабу Левичева і пред’явив їм наклейки та листівки з агітацією за блогера Олексія Навального. «Справедливоросівець» показав, що на агітаційних матеріалах немає жодних вихідних даних та позначки, що дані агітматеріали оплачені з виборчого фонду кандидата.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

Поліцейські знайшли в «нехорошій» квартирі незаконні агітматеріали на підтримку Навального (відео):

За матеріалами: vesti.ru. Відео: rutv.ru.

Читайте також: