fbpx
Спорт

Олена Ісінбаєва про свою перемогу на ЧС: Цим стартом хотілося залишити за собою яскравий слід

Вчора росіянка Олена Ісінбаєва оформила свій легкоатлетичний золотий хет-трик, перемігши у змаганнях зі стрибків з жердиною на чемпіонаті світу з легкої атлетики, що проходить в Москві. Перемога дісталася російській спортсменці нелегко. Олена Ісінбаєва зуміла завоювати «золото» світової першості у впертій боротьбі з американкою Дженніфер Сур і кубинкою Яріслею Сільвою. А тому, перемога, здобута в такій боротьбі, виглядає дуже красивою. Без сумніву, вчорашня перемога Ісінбаєвої буде одним з найяскравіших моментів всієї московської світової першості.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

Нагадаємо, що раніше Олена Ісінбаєва заявляла про те, що після московського чемпіонату світу вона має намір взяти паузу у спортивних виступах. Чи буде це так, побачимо. У своєму інтерв’ю після вчорашньої перемоги, яке наводять ЗМІ з посиланням на «РІА Новини», російська спортсменка заявила наступне: «Чесно сказати, підсвідомо я думала, що, можливо, це мій останній виступ, і мені цим останнім стартом хотілося залишити за собою яскравий слід».

Олена Ісінбаєва зазначила, що змагання проходили в «Лужниках», а тому спортсменці дуже допомогли підтримка глядачів, а також емоції і енергія вболівальників. «Просто тому, що це вдома. Це була найкраща підтримка за весь час, тому що, як я вже сказала, все було вдома. Рідний стадіон, рідні глядачі», – підкреслила Олена Ісінбаєва і додала: «Відзначати перемогу будемо так, що вся Москва гудіти буде».

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

За матеріалами: eurosport.ru

Фото: Reuters

Читайте також: