fbpx
Футбол

Мирон Маркевич: Якщо «Металіст» дискваліфікували, значить – це комусь було потрібно

«Якщо «Металіст» дискваліфікували, значить – це комусь було потрібно», – заявив головний тренер харківського клубу. Раніше ми вже приводили думку фахівця про прийняте в УЄФА рішення, однак питання важливе і неоднозначне, а тому слід очікувати появи коментарів і надалі.

«Скажу чесно, я не думав, що нас дискваліфікують. Припускав, що покарання буде менш жорстким», – говорить наставник харківської команди і додає: «Поки багато моментів невідомі». До таких моментів Мирон Маркевич відносить, наприклад, наступний: «З якого часу починає діяти дискваліфікація? Зіграємо ми з «Шальке» чи вже ні?».

Журналісти поставили Мирону Маркевичу питання: чи не відіб’ється прийняте УЄФА рішення про дискваліфікацію команди на легіонерах харківського клубу? На що Мирон Богданович відповів, що про це складно говорити, оскільки він ще не розмовляв з командою щодо цього питання. «Сподіваюся, що все буде нормально», – каже Мирон Маркевич і резюмує: «Зараз потрібно заспокоїтися, все зважити і продовжувати працювати. Зупинятися не можна. Ми так довго йшли до Ліги чемпіонів і дуже прикро ось так от її залишати».

Нагадаємо, що сьогодні УЄФА прийняв рішення усунути харківський «Металіст» від участі в єврокубках у сезоні 2013/14, а ввечері, представники Робочої групи Європейського футбольного союзу з надзвичайних ситуацій вирішать, які наслідки можуть бути від прийнятого рішення для Ліги чемпіонів.

За матеріалами: sport.ua Фото: metalist.ua

Читайте також: