fbpx
Музика

Група “Король і Шут” змінила назву на “Северный флот”

Після смерті Михайла Горшенєва музиканти його групи «Король і Шут» вирішили змінити назву. На офіційній сторінці колективу сьогодні з’явилося повідомлення, що відтепер група буде називатися «Северный флот».

«Ми не можемо в такий момент кинути один одного, групу, якій віддали стільки років, тому вирішили продовжувати грати разом, взявши назву на честь Міхіної пісні, яка для всіх нас стала символом нашого дружного колективу –  «Северный флот». Під цією назвою ми і будемо видавати майбутній альбом», – написали музиканти.

Читайте також:  В столиці Чехії лунала закарпатська коломийка у виконанні колумбійського гурту (ВІДЕО)

До кінця поточного року в Москві, Санкт-Петербурзі та деяких інших містах Росії відбудеться серія концертів, присвячених пам’яті лідера «Короля і Шута» Михайла Горшенєва. Для участі в турне запрошені відомі російські рок-музиканти, які заспівають пісні, що раніше звучали у виконанні лідера «КиШ».

Про свій новий альбом, який, найімовірніше, з’явиться вже наступного року, музиканти групи  «Северный флот» розповіли наступне: «Ми постараємося зробити його саме таким, яким би на наш погляд Горшок хотів його бачити».

Читайте також:  В столиці Чехії лунала закарпатська коломийка у виконанні колумбійського гурту (ВІДЕО)

"Король и Шут". "Северный флот" (відео):

 

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: