fbpx
Шоу-бізнес

Актор Олег Тактаров розчарувався в учасниках шоу «Острів»

Не встигли стартувати зйомки популярного проекту «Острів», як один з його учасників – спортсмен і актор Олег Тактаров – вже розчарувався в телевізійниках. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook. Щоправда, при цьому актор не повідомив, кого саме стосуються його нарікання. За умовами контракту, жодну з таємниць знімального процесу реаліті-шоу «Острів» і всього пов’язаного з ним, він не може розголошувати як мінімум доти, доки в ефір не вийде перший випуск програми.

«Дожив до віку, до якого дожив і не підозрював, як низько можуть впасти люди на телебаченні в гонитві за рейтингом і смаженим. Сфабрикованим смаженим, але лише б глядача залучити. За умовами контракту не можу нічого говорити, але скажу, що зроблю все в моїх силах, щоб діти вірили в Добро, яке завжди перемагає зло. Не дивилися на інтриганів, плаксіїв, вишуканих хамів без кордонів в жіночому образі як на єдино правильну манеру поведінки», – написав Олег Тактаров.

Він закликав всіх глядачів, які вже зовсім скоро зможуть побачити шоу «Острів» на екранах телевізорів, незважаючи ні на що, залишатися вірними Добру, вірити в нього і у вищу внутрішню порядність. Враховуючи те, що жоден учасник на проекті «Острів» не може при собі мати жодних засобів зв’язку, мабуть, Олег Тактаров з основного змагання вже вибув і повернувся додому.

Читайте також: