fbpx
Новини світу

Samsung може представити перший Tizen-смартфон в жовтні

 Керівництво компанії Samsung вже давно говорило про те, що планує в 2013 році представити свої перші смартфони під управлінням операційної системи Tizen, розробленої самою компанією. Зараз же повідомляється, що перший такий апарат може з’явитися на ринку таких країн як Росія, США, Китай, Японія і Франція вже в жовтні цього року. При цьому наголошується, що компанія неспроста вибрала саме ці країни.

Читайте також:  Жителі Словаччини зібрали 2 млн євро на снаряди для України, незважаючи на політику уряду, який відмовляється надсилати Києву військову допомогу

По-перше, операційна система підтримує мови цих країн. По-друге, в них користувалися попитом смартфони Samsung під управлінням операційної системи Bada, яку згодом об’єднали з новою Tizen. Ну і на завершення, на ринках цих країн смартфони від Samsung користуються великою популярністю, що дозволить компанії легше просувати новинку.

Читайте також:  Чеський євродепутат намагається зірвати продовження вільної торгівлі з Україною

27 жовтня Samsung буде проводити конференцію для розробників, під час якої, можливо, і будуть представлені нові смартфони на базі Tizen.

Нагадаємо, що система Tizen розроблялася Samsung у співпраці з Intel.

Раніше представники Samsung говорили про те, що їх смартфон на Tizen буде володіти найпросунутішими характеристиками.

Читайте також: