fbpx
Новини світу

У Росспоживнагляду є нові претензії до продукції Roshen

 Глава Росспоживнагляду, головний санітарний лікар Росії Геннадій Онищенко повідомив про те, що список претензій до продукції української кондитерської компанії Roshen поступово зростає. За його словами, на даний момент вони перевіряють продукцію ще двох фабрик компанії Roshen – вінницької та маріупольської.

Слід нагадати, що буквально днями Онищенко говорив про те, що цього тижня можуть відбутися переговори з українською делегацією щодо введеної Росією заборони на продукцію української компанії. При цьому він також не виключав, що існує можливість повернення продукції Roshen на російський ринок.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

«Якщо будуть дотримуватися всі вимоги, якщо буде вибудувана система, то не виключається, звичайно, повернення», – сказав він.

Нагадаємо, що заборона на ввезення продукції Roshen до Росії була введена в кінці липня. Повідомлялося, що під час експертизи російські фахівці виявили в продукції Roshen інгредієнти, які можуть завдати шкоди здоров’ю людини, зокрема, йшлося про бензапирен, який сприяє виникненню злоякісних пухлин в організмі.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

За матеріалами: Інтерфакс-Україна

Читайте також: