fbpx
Шоу-бізнес

У Роберта Паттінсона роман з Мішель Родрігес?

  Навколо особистого життя Роберта Паттінсона ніяк не вщухають пристрасті, адже протягом довгого часу мрія багатьох дівчат був у відносинах з Крістен Стюарт, а тепер він самотній. Романи Роберту будуть приписувати і далі, а зараз темою для обговорення стало те, що зірку фільму «Сутінки» бачили в компанії Мішель Родрігес.

Спочатку Мішель і Роберта зловили біля одного з готелів Лос-Анджелеса, а в ці вихідні вони разом опинилися на одній із закритих вечірок з нагоди прем’єрного показу інді-стрічки «Здавалося, що це любов».

Даний захід носив формат закритої вечірки, тому єдина інформація, що просочилася в ЗМІ, була отримана від гостей заходу, що поділилися нею у своїх блогах. Найбільше зацікавив шанувальників Паттінсона наступний твіт: «Я зараз на домашній вечірці в Голлівудських пагорбах. Роберт Паттінсон фліртує на кухні».

Незрозуміло лише те, з ким же фліртував Роберт Паттінсон. Цілком можливо, що  йдеться саме про Мішель Родрігес, проте автор повідомлення віддав перевагу тримати в таємниці дану інформацію.

За матеріалами: Hollywod Life

Читайте також: