fbpx
За кордоном Україна

У Грузії не почуваєшся в безпеці – Давиденко

 Депутат партії «УДАР» Олексій Давиденко, що відпочиває зараз разом зі своєю родиною в Грузії, повідомив про те, що не почувається там у безпеці. Він вважає, що це найголовніша проблема для цієї країни на шляху її економічного та туристичного розвитку.

«Мене весь час не покидає відчуття, що машина часу перенесла нас з родиною років на 20 назад, де господарями життя були "братки", "блатні" і інші "спортсмени" », – написав він у Facebook.

Читайте також:  Українця Ігоря Білякова вкусила змія, але він не розгубився: що було далі?

За його словами, всюди в Грузії зустрічаються звичайнісінькі бандити, які ходять у супроводі своєї свити і озброєної охорони, нічого і нікого не боячись.

Як повідомив Давиденко, за зовнішнім виглядом цих людей створюється враження, ніби для них час зупинився і вони залишилися десь в 90-х.

«Всі ті ж голені голови і спортивні костюми, золоті ланцюги з хрестами на шиях, наколоті зірки і змії на тілах, а головне – масове неприкрите носіння вогнепальної зброї за поясом і зухвала поведінка», – зазначив він.

Читайте також:  Два роки тому на Харківщині загинув керівник "Правого Сектору" Львівщини Тарас Бобанич

Раніше Давиденко вважав, що всі ці розмови про «злодіїв у законі» та інше були не більше ніж вигадкою, однак виявилося, що все це правда. Йому прикро, що після довгих років боротьби з цими явищами і видворенням криміналу з країни, нова грузинська влада знову тягне державу в «блатне» майбутнє.

Читайте також: