fbpx
Футбол

УЄФА провів слухання у «справі Металіста». Вердикт обіцяли на середу, 14 серпня

Анонсований на сьогодні, 13 серпня, розгляд УЄФА «справи Мателліста» відбувся. Однак, свій вердикт щодо українського клубу Європейський футбольний союз так і не виніс і тепер «Металісту» і всім українським уболівальникам доведеться чекати середи, 14 серпня. Саме до завтрашнього обіду Дисциплінарний комітет УЄФА обіцяв прийняти рішення.

У ЗМІ наводиться повідомлення АР, згідно з яким Дисциплінарний комітет УЄФА провів слухання у «справі Металіста». Слухання проходили в швейцарському Ньоні, у штаб-квартирі УЄФА, де юристи Європейського футбольного союзу мали можливість ознайомитися з усіма матеріалами. Вердикт у «справі Металіста» очікується протягом 24 годин.

Нагадаємо, що одним з передбачуваних рішень УЄФА може стати виключення харківського «Металіста» з поточного розіграшу Ліги чемпіонів, хоча в такий сценарій розвитку подій не вірять багато фахівців і юристів , хоча б тому, що визнаний договірним матч «Карпати» – «Металіст» був зіграний на внутрішній арені, а не на міжнародній. Тим більше, що раніше УЄФА розглядав подібні питання.

Наступний поєдинок «Металіста» у Лізі чемпіонів відбудеться 21 серпня в Гельзенкірхені проти «Шальке». Будь-яке рішення, прийняте УЄФА, харківський клуб матиме можливість оскаржити в апеляційній інстанції. Фахівці говорять про те, що поки апеляція буде розглядатися, клуб буде грати в Лізі чемпіонів.

Читайте також: