Україна-Ізраїль. Михайло Фоменко: У всіх іграх стоїть завдання здобути перемогу

 У середу, 14 серпня, збірна України з футболу зіграє товариський поєдинок проти суперника збірної Росії по групі у відборі на ЧС 2014 року – збірної Ізраїлю.

 Матч Україна-Ізраїль розглядається, як один з важливих етапів підготовки для команди Михайла Фоменка до поєдинків у відборі на майбутній чемпіонат світу. Сьогодні в прес-центрі НСК "Олімпійський" відбулася прес-конференція головного тренера української збірної, під час якої Михайло Фоменко привітав "Олімпійський" з ювілеєм і відзначив велику кількість травмованих футболістів української збірної.

 За словами тренера, збірна Ізраїлю є незручною, добре організованою і дисциплінованою командою, у складі якої є футболісти, здатні вплинути на результат.

Related Post

 Говорячи про завдання для збірної України, Михайло Фоменко заявив наступне: "У всіх іграх стоїть завдання здобути перемогу. Але у нас немає мети, наприклад, вийти на поле і засмутити глядачів, які прийшли подивитися футбол. Дивлячись на офіційні ігри – ми повинні спробувати різні варіанти гри».

 Відповідаючи на запитання журналістів щодо ситуації навколо захисника київського «Динамо» Євгена Хачеріді, Михайло Фоменко зазначив: "Для мене краще, якщо б було трохи менше розмов навколо, які вибивають футболістів з колії. Хочеться, щоб голова була в порядку, а не були розмови, які заважають».

 Нагадаємо, що пряма трансляція матчу Україна-Ізраїль запланована на телеканалі "Інтер", а почнеться матч збірних України та Ізраїлю в середу, 14 серпня, о 21:00 за київським часом.

 За матеріалами: sport.ua

Leave a Comment