Сергія Полонського оголосили в міжнародний розшук

На сьогоднішньому засіданні Тверського суду Москви прийнято рішення оголосити Сергія Полонського, обвинуваченого в шахрайстві, в міжнародний розшук. Крім того, суд задовольнив клопотання слідства про заочний арешт Полонського. Адвокати бізнесмена мають намір оскаржити це рішення.

Зараз Сергій Полонський перебуває в Ізраїлі, там він подав прохання про надання йому громадянства, документи знаходяться на розгляді.

Нагадаємо, девелоперська компанія, що належить Сергію Полонському, отримала від російських громадян 5,7 млрд рублів, інвестованих у будівництво житла, а потім заморозила квартали, що зводяться, так і не виконавши зобов’язання за договорами. Після закінчення деякого часу керівництво компанії зробило дії, спрямовані на навмисне банкрутство та ліквідацію підприємства.

Related Post

За фактом події щодо Сергія Полонського порушено кримінальну справу за статтею "Шахрайство, вчинене організованою групою або в особливо великому розмірі". Якщо вина Полонського буде доведена, йому загрожує позбавлення волі на строк до 10 років.

Сергія Полонського оголосили в міжнародний розшук (відео):

За матеріалами: РИА Новости

Leave a Comment