fbpx
Право

Сергія Полонського оголосили в міжнародний розшук

На сьогоднішньому засіданні Тверського суду Москви прийнято рішення оголосити Сергія Полонського, обвинуваченого в шахрайстві, в міжнародний розшук. Крім того, суд задовольнив клопотання слідства про заочний арешт Полонського. Адвокати бізнесмена мають намір оскаржити це рішення.

Зараз Сергій Полонський перебуває в Ізраїлі, там він подав прохання про надання йому громадянства, документи знаходяться на розгляді.

Читайте також:  За матеріалами СБУ в Україні заборонено діяльність ще однієї проросійської політичної партії

Нагадаємо, девелоперська компанія, що належить Сергію Полонському, отримала від російських громадян 5,7 млрд рублів, інвестованих у будівництво житла, а потім заморозила квартали, що зводяться, так і не виконавши зобов’язання за договорами. Після закінчення деякого часу керівництво компанії зробило дії, спрямовані на навмисне банкрутство та ліквідацію підприємства.

Читайте також:  За матеріалами СБУ в Україні заборонено діяльність ще однієї проросійської політичної партії

За фактом події щодо Сергія Полонського порушено кримінальну справу за статтею "Шахрайство, вчинене організованою групою або в особливо великому розмірі". Якщо вина Полонського буде доведена, йому загрожує позбавлення волі на строк до 10 років.

Сергія Полонського оголосили в міжнародний розшук (відео):

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: