Північна Ірландія-Росія. Майкл О’Ніл: Для мене збірна Росії – найсильніша команда групи

 У середу, 14 серпня, збірна Росії в Белфасті зіграє матч у рамках відбору на чемпіонат світу 2014 року проти збірної Північної Ірландії. Національна команда Північної Ірландії ніколи не добивалася якихось гучних успіхів в Європі і в світі, але ця збірна по праву вважається непоступливим суперником, що намагаються в кожному матчі добитися позитивного для себе результату. А тому збірна Північної Ірландії, якою сьогодні керує Майкл О’Ніл, як мінімум, заслуговує поваги.

 Напередодні матчу Північна Ірландія-Росія Майкл О’Ніл заявив, що нічия з російською збірною буде гарним результатом для його команди. «Це не означає, що ми будемо відсиджуватися в обороні… Це домашній матч для нас, потрібно постаратися виступити добре перед своїми уболівальниками", – зазначив головний тренер збірної Північної Ірландії.

 Майкл О’Ніл виділив відразу кількох футболістів у складі російської збірної, заявивши наступне: "Ми знаємо сильні сторони збірної Росії – це півзахист: Широков, Дзагоєв, Бистров. Широков – один з тих гравців, якого я б хотів мати в команді. Це футболіст рівня англійської Прем’єр-ліги ".

Related Post

 Майкл О’Ніл також заявив, що вважає збірну Росії найсильнішою командою групи. Наставник збірної Північної Ірландії говорить про те, що «у складі російської збірної багато першокласних футболістів», а у Фабіо Капелло «великий вибір атакуючих поєднань».

 За матеріалами: ИТАР-tass.com, eurosport.ru

Leave a Comment