fbpx
Економіка

Путін пообіцяв Алієву допомогти у врегулюванні конфлікту в Нагірному Карабасі

 Російський президент Володимир Путін, перебуваючи у вівторок з короткостроковим одноденним візитом в Баку, за підсумками зустрічі зі своїм азербайджанським колегою заявив, що Москва має намір посприяти у вирішенні територіальної суперечки між Вірменією та Азербайджаном навколо Нагірного Карабаху.

 "Зрозуміло, в ході переговорів ми порушили актуальні міжнародні питання, включаючи Нагірно-Карабахську проблему", – сказав Путін журналістам і додав, що Росія буде всіляко сприяти врегулюванню конфлікту політичними методами. Російський президент підкреслив, що в інтересах Москви мати на своїх кордонах з прикаспійськими державами стабільну обстановку.

 У ході переговорів між лідерами двох країн було особливо підкреслено, що і Росія, і Азербайджан зацікавлені в тому, щоб вирішувати всі питання тільки в процесі переговорів.

 Крім Карабахської проблеми президенти обговорили питання, що стосуються делімітації кордону, збереження біоресурсів, співпраці в галузі енергетики, двосторонньої співпраці та інші.

Путін пообіцяв Алієву допомогу в урегулюванні конфлікту в Нагірному Карабасі (відео):

За матеріалами: vesti.ru. Відео: rutv.ru

Читайте також: