fbpx
Україна

Погода в Україні. На поточному тижні країну чекає похолодання

  Протягом поточного тижня температура повітря в Україні продемонструє значні контрасти. Стовпчики термометрів коливатимуться від +37 градусів на півдні до +20 градусів на заході і півночі країни.

Низьку температуру повітря в середині тижня зумовить вторгнення холодної повітряної маси з північного заходу Європи, яка пошириться за атмосферним фронтом.

На свято Маковія, 14 серпня, і протягом 15-16 серпня, починаючи з західних областей, очікується зниження денної температури повітря до +20 +26 градусів. На півдні та сході ще збережеться спекотна погода +30 +35. Однак і тут масштаб спеки зменшиться.

Читайте також:  СБУ затримала помічника Шуфрича, який фінансував росгвардію в Криму

А вже 18 серпня, в неділю, температура почне знову підвищуватися.

Протягом тижня істотні опади малоймовірні, лише 14 – 15 серпня на заході і півночі України, а 16 серпня в східних областях пройдуть короткочасні дощі з грозами. При грозах можливий град та шквали 15-20 м/с.

Читайте також:  Закарпатська журналістка Кобулей привітала попа-сепаратиста Дмитра Сидора з Днем Народження

Такий тижневий метеомаятник із значними стрибками атмосферного тиску і температури повітря може вплинути на стан здоров’я людей з проблемами серця, однак послаблення спеки значно поліпшить загальне самопочуття.

За матеріалами: opogode.ua

Читайте також: