fbpx
Шоу-бізнес

Анастасія Волочкова виходить заміж?

  Нарешті те, чого чекали багато шанувальників популярної балерини Анастасії Волочкової, може здійснитися буквально днями.

Після розставання і драматичних подій, про які знає весь Інтернет, російська балерина Анастасія Волочкова пробачила свого коханого – далекосхідного олігарха Бахтіяра Салімова. І Анастасія Волочкова прийняла пропозицію Бахтіяра.

На своїй сторінці в соціальній мережі Бахтіяр опублікував фотографію кільця на тлі улюблених троянд Анастасії. Читачі негайно ж зрозуміли, що Бахтіяр зважився на відповідальний крок у житті абсолютно будь-якого чоловіка.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

Ну, а Анастасія Волочоква, яка ділиться зі своїми читачами буквально кожним своїм кроком, на цей раз вирішила зберегти все в таємниці. Однак, незважаючи на це, балерина все ж зуміла заінтригувати своїх шанувальників фотографією, на якій вона стоїть біля ЗАГСУ. Знімок кокетливо підписаний: «Я в РАГСі, якщо що …».

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

Ну що ж, нам залишається лише чекати розвитку подій.

Нагадуємо, що Анастасія Волочкова ще жодного разу не була офіційно одружена, чого не скажеш про Бахтіяров, який нещодавно розлучився.

За матеріалами: story.com.ua

Читайте також: