fbpx
Шоу-бізнес

Альона Водонаєва здивувала великим кільцем з діамантом

  Популярна телеведуча і колишня зірка скандального реаліті-шоу «Дом-2» Альона Водонаєва проводить свою відпустку разом з сином на Лазурному березі. Щоправда, буквально днями Альона вирушила у Сен-Тропе, де провела час з таємничим незнайомцем.

 Альона Водонаєва перебуває в цілковитому захваті від розкішного курорту і невтомно ділиться з читачами численними фотографіями і своїми враженнями від місцевих красот. Серед інших фото найбільш інтригуючим виявилося те, на якому можна чітко побачити кільце з шикарним діамантом. Численні читачі негайно ж припустили, що це подарунок від її таємничого шанувальника, але сама  Альона Водонаєва поки ніяк не коментувала цю інформацію.

Нагадуємо, що  Альона Водонаєва вже була заміжня. Телеведуча вийшла заміж 7 серпня 2009 року за Олексія Малакеєва, від якого 23 серпня 2010 року народила сина Богдана. Після шлюбу з Олексієм у Альони було багато романів, серед яких роман з солістом групи Інь-Янь Сергієм Ашихміним і бізнесменом Арсенієм Шаровим. Також у Альони був роман зі Славою Пантеровим – моделлю з Пітера.

За матеріалами: story.com.ua

Читайте також: