Адвокат Петра Мельника: Мій підзахисний зараз, швидше за все, лікується в Україні

Сьогодні колишній ректор Національного університету Державної податкової служби Петро Мельник був оголошений в міжнародний розшук. Про оголошення Петра Мельника в міжнародний розшук повідомили в Управлінні зв’язків з громадськістю МВС України. Таке рішення було прийнято на підставі прийнятого Печерським районним судом Києва рішення щодо дозволу на затримання екс-ректора.

А сьогодні ввечері в ЗМІ з’явилася заява адвоката Петра Мельника Руслана Місюни, який заявив, що його підзахисного поки ще рано шукати за межами України. «Мого підзахисного рано оголошувати в міжнародний розшук. Він зараз, швидше за все, лікується в Україні. Де саме, я не знаю, але це дуже скоро стане відомо», – наводять ЗМІ слова адвоката, сказані ним в ефірі українського телеканалу ТВі.

Нагадаємо, що правоохоронці затримали ректора Національного університету Державної податкової служби Петра Мельника 27 липня. Причиною затримання стали підозри в отриманні Петром Мельником хабарів у розмірі 40 тис. і 80 тис. гривень за вступ абітурієнтів до навчального закладу.

Після затримання суд ухвалив рішення про запобіжний захід для Мельника у вигляді домашнього арешту з правом відвідування лікувальних установ, що у Києві та Ірпені.

Related Post

9 серпня Петро Мельник зник з-під домашнього арешту, при цьому, колишній ректор Національного університету Державної податкової служби позбувся електронного браслета.

12 серпня Печерським судом української столиці було прийнято рішення про арешт Петра Мельника.

За матеріалами: podrobnosti.ua

Leave a Comment