fbpx
Новини світу

BlackBerry почала шукати покупців

Компанія BlackBerry створить спеціальний комітет, який повинен буде обговорити майбутнє компанії, в зокрема потенційний продаж сторонньому інвесторові. Про це повідомляється в офіційному прес-релізі виробника смартфонів BlackBerry.

У заяві сказано, що спеціальний комітет також розгляне можливе спільне підприємство за іншим виробником або альянс з будь-якою компанією, стратегічне партнерство та інші альтернативи.

Читайте також:  Когрес США проголосував за законопроєкт щодо допомоги Україні

9 серпня цього року ЗМІ, посилаючись на анонімні джерела, повідомляли, що компанія Blackberry обговорює можливість викупу власних акцій з біржі. На тлі цих повідомлень журналістів цінні папери Blackberry виросли в ціні більш ніж на 9%. 

Виробника смартфонів Blackberry ще пару років тому вважали одним з найбільших учасників ринку, проте компанія програла конкуренцію Samsung і Apple. У підсумку, до другого кварталу цього року, частка пристроїв з операційною системою Blackberry зменшилася згідно з інформацією дослідницької компанії IDC до 2,9%.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: