fbpx
Шоу-бізнес

Леді Гага і Кеті Перрі збираються “побити хакерів лопатою”

Леді Гага і Кеті Перрі, розсерджені тим, що в Інтернеті з’явилися їхні нові сингли, вирішили вийти на стежку війни. Леді Гага запропонувала колезі «взяти лопати і побити декілька хакерів» за те, що ті в суботу виклали в Мережу її пісню Applause і композицію Кеті Перрі Roar.

Нагадаємо, офіційний реліз нового синглу Леді Гаги запланований на 19 серпня, а Кеті Перрі – на 12 серпня. Незважаючи на те що обидві співачки вже висловили своє обурення, обидві пісні все ще доступні в Інтернеті, щоправда, з композиції Леді Гаги можна прослухати тільки невеликий уривок.

«Я хочу, щоб друга половина 2013 року змінила світ поп-музики, щоб музику перестали калічити принизливими розмовами і плітками в таблоїдах. Я підтримую поп-музику, і чим більше буде з’являтися нової музики від різних музикантів, тим більше насолоди отримають меломани. Не сваріться з фанатами Кеті або з ким-небудь ще. Припиніть драму. Увімкніть музику», – попросила Леді Гага своїх фанатів.

Альбом співачки під назвою Artpop вийде в листопаді поточного року і стане четвертою студійною збіркою Леді Гаги. П’ятий альбом Кеті Перрі можна буде купити вже в жовтні.

Новий сингл Кеті Перрі (відео):

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: